Blog 10: "Bucketlist voor paardenmeisjes"

Artikel 8 van 17

Een bucketlist, je weet wel zo’n lijstje waarop al je wensen en doelen staan die je in je leven wilt bereiken. Als paardenmeisje zijn we er maar wat goed in om te dromen van dingen die we willen meemaken en bereiken en dan natuurlijk in het bijzonder met paarden. We stelden zelf zo’n lijstje met paardendromen samen:

1. Een strandrit maken: Het allerleukste is natuurlijk om dit met je eigen paard te doen, maar mocht je paard nou niet zo braaf zijn op het strand of misschien heb je geen eigen paard, dan zijn er genoeg plekken waar je een paard kan huren voor een strandritje.

2. Het hoogste niveau in de paardensport behalen: Wanneer je een fanatieke wedstrijdruiter of amazone bent, is dit waarschijnlijk één van je grootste dromen.

3. Zwemmen met je paard: Dit is iets wat je niet iedere dag meemaakt en wat erg bijzonder is om te doen!

4. Op een Grand Prix paard rijden en alle dressuuroefeningen doen: Wanneer je dressuurruiter of amazone bent is het toch super gaaf om een keer op een paard te rijden dat alle Grand Prix oefeningen al beheerst. Daarnaast is het ook nog eens super leerzaam!

5. Op vakantie met je paard: Het is toch super leuk om je paard mee te nemen op vakantie!

6. Je paard aan huis stallen: Voor de paardenmeisjes die hun paard bij een pensionstal hebben staan, is het vaak een droom om je paard aan huis te stallen. Het idee dat je ieder moment even bij je paard kan gaan kijken en hem misschien zelfs vanuit huis kan zien, is toch geweldig!

7. Naar de Olympische Spelen: Dé ultieme droom van elke paardensporter! De kans dat je hier zelf ooit mag rijden is natuurlijk wel erg klein, maar alleen kijken naar de paardensport op de Olympische Spelen is natuurlijk ook al geweldig!

8. Les van een topruiter/amazone: De meeste paardenmeisjes hebben wel een idool binnen de paardensport. Het is dan ook super gaaf wanneer je van je idool een les kan krijgen.

9. Een veulentje fokken: Van je eigen merrie een veulen krijgen is wel heel speciaal en het is natuurlijk nog leuker wanneer je dit veulentje uiteindelijk zelf zadelmak kan maken en misschien wel door kan rijden tot de Grand Prix.

10. Een op maat gemaakte kür op muziek rijden: Je eigen kür rijden met de muziek waar jij van houdt!

11. Op een groot evenement rijden zoals Indoor Brabant: Niet meer jaloers hoeven kijken naar de paardensport vanaf de tribune, maar eindelijk zelf mogen rijden op een groot evenement.

12. Kring/Regionaal/Nederlands/Europees/Wereldkampioen worden: Winnen blijft een geweldig gevoel!

© 2015 - 2024 Equitiek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel