Privacyverklaring

Equitiek respecteert de privacy van al haar gebruikers. Wij dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je met ons deelt, vertrouwelijk wordt behandeld.  Hierbij volgen wij de AVG(Algemene Verordening Gegevensbescherming) die sinds 25-5-2018 van kracht is. Jouw gegevens worden gebruikt om de bestellingen zo snel en goed mogelijk te laten verlopen. Equitiek zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen.

Bedrijfsgegevens

Onze bedrijfsgegevens zijn:

Equitiek
Bredendam 4
4715SG Rucphen
0165-569861
info@equitiek.com
KVK: 63454416
IBAN: NL05 INGB 0006870537

 

Webwinkel www.equitiek.com

De software voor onze webwinkel wordt verzorgd door MyOnlineStore. De voor de dienstverlening ontvangen perssonsgegevens worden met MyOnlineStore gedeeld. Zij gebruiken deze gegevens alleen om technische ondersteuning te verlenen. Zij verzamelen geen persoonsgevens. Zij gebruiken alleen cookies om informatie te verzamelen waarmee ze software ondersteunend kunnen zijn.

 

 

Soorten persoonsgegevens welke door Equitiek worden verwerkt

Wanneer u een bestelling plaatst, vragen wij om uw NAW-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en betaalgegevens. Deze gegevens hebben wij nodig om uw bestelling zo goed en snel mogelijk af te kunnen ronden.

 

Het doel van de verwerking van persoonsgegevens

Equitiek.com gebruikt jouw gegevens om de volgende diensten te leveren:

  1. Wanneer u een bestelling plaatst, hebben wij uw NAW-gegevens, e-mailadres, telefoonnummer en betaalgegevens nodig om de bestelling te kunnen versturen en u hiervan op de hoogte te kunnen houden.
  2. Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u, door middel van een nieuwsbrief, op de hoogte te houden over speciale aanbiedingen en ontwikkelingen rondom Equitiek.com.
  3. De feedback die we krijgen van onze bezoekers, helpt ons om Equitiek.com verder te verbeteren en aan te passen naar de wensen van de klant.
  4. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan voor boekhoudkundige en administratieve verplichtingen.

 

Verzender

Wij maken gebruik van MyParcel voor de verzending van de bestellingen. MyParcel maakt gebruik van PostNL om bezorging uit te voeren.

 

Verwerking betalingen

Voor afhandeling van betalingen maken wij gebruik vn Mollie. Zij verwerken de betalingen met gebruikmaking van uw NAW gegevens en betaalgegevens zoals bankrekeningnummer of creditcardnummer. Mollie verplicht zich ook aan de AVG van 25-5-2018 te houden.

 

Niewsbrief

Nadat u ons toestemming heeft gegeven gebruiken we uw gegevens om u van aanbiedingen of speciale ontwikkelingen op de hoogte te houden.

 

Feedback Compagny

Via Feedback Compagny stellen wij u in staat om te reageren op onze dienstverlening

 

Bewaren van persoonsgegevens

Equitiek bewaart persoonsgegevens niet langer dan nodig. Ordergegevens worden tot 7 jaar na het plaatsen van de order bewaart in verband met de belastingaangifte.

 

Het gebruik van cookies

Equitiek.com gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat u bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger.

Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

  • Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om uw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen waardoor u tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kunt u verwijderen via de instellingen van uw browser.
  • Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website u met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra u uw browser afsluit.

Equitiek.com plaatst cookies om de volgende redenen:

  • Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in uw winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun u geen producten bestellen of in uw winkelmandje plaatsen.
  • Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of u ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.
  • Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe u de website gebruikt en hoe u ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.
  • Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe u de website gebruikt en hoe u ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.
  • Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is.
  • Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is.
  • AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Instagram en diverse andere social media websites.
  • Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking.

Wanneer u cookies wilt beheren, bewerken of verwijderen kan dit meestal Contactvia uw browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kunt u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

Recht op inzage, correctie, verwijdering, bezwaar en overdraagbaarheid

Alle gebruikers van Equitiek.com kunnen ten alle tijden een verzoek indienen om de gegevens te bekijken, aan te passen of te verwijderen. Dit verzoek dient per e-mail toegestuurd te worden naar info@equitiek.com en zal binnen een termijn van 4 weken worden verwerkt.

 

De Autoriteit Persoonsgegevens

Als bezoeker van Equitiek.com heeft u het recht een klacht in te dienen mbt de verwerking van uw persoonsgegevens.

U kunt dit doen door een bericht te sturen aan Info@equitiek.com

 

Contactpersoon

Christ Rops

 

 

 

 

© 2015 - 2021 Equitiek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel