Blog 2: "Met Equitiek naar de Country & Christmas Fair"

Artikel 16 van 17

Van 20 tot 25 november is het zo ver! Dan staan wij namelijk voor het eerst met onze stand op een evenement: De Country & Christmas Fair bij Kasteel de Haar nabij Utrecht. Dit is de grootste Kerstfair van de Benelux waar je vele sfeervolle stands vindt met een uniek aanbod zoals kerstaccessoires, delicatessen, woonaccessoires, antiek, kunst en mode. Daarnaast is alles uiteraard in kerstsfeer en kan je onder het genot van een hapje en een drankje genieten van het nodige kerstentertainment zoals carolsingers en bigbands. Al met al een super leuk evenement om in de kerstsfeer te komen en natuurlijk om alvast je kerstinkopen te doen.

Bij de stand van Equitiek zal je uiteraard onze op paarden geïnspireerde tassen, portemonnees, sieraden, sjaals, kussens, keukenartikelen en nog veel meer vinden (ook heel leuk als kerstcadeau!). Vind je het leuk om naar de Country & Christmas Fair te komen en onze stand in levende lijve te bewonderen? Klik dan hier om alvast je toegangskaarten te bestellenKlik hier om ons te laten weten dat je er bij bent.

Ondertussen zijn we natuurlijk al druk bezig met de voorbereidingen. Zo liggen de visitekaartjes, flyers, polo’s, sweaters, spandoeken, enzovoort al klaar. We kijken er naar uit om jullie daar te zien!

© 2015 - 2024 Equitiek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel