Blog 3: "10 Cadeau ideeën voor paardenliefhebbers om aan je verlanglijstje toe te voegen"

Artikel 15 van 17

Met Sinterklaas en Kerst voor de deur, hebben wij voor alle paardenliefhebbers alvast een aantal leuke cadeau tips om je verlanglijstje mee aan te vullen...

Cadeau ideeën paardenliefhebber

1. Mok “It’s ok to be lazy sometimes

Met deze vrolijke paarden mok plof je, na een drukke dag in de stallen, heerlijk op de bank om te genieten van een kop warme chocomelk of thee. Voor de echte paardenliefhebber is deze mok ook in twee andere varianten te verkrijgen. Voor €11,95 shop je ‘m hier.

2. Lederen riem met ingelegde bitten

Deze riem met ingelegde paarden trensbitten is de perfecte accessoire voor elke paardenliefhebber. De riem is vervaardigd met echt volnerf leder en verkrijgbaar in diverse kleuren om elke outfit mee af te maken. Is dit geen geweldig cadeau voor paardenliefhebbers?! Voor €54,95 shop je ‘m hier.

3. Lederen handtas met trensbit

Deze, op paarden geïnspireerde, handtas is één van onze favorieten en echt een aanrader voor je verlanglijstje! De paarden handtas is gemaakt van buffel leer en heeft natuurlijke wassen en oliën in het leer. Ben jij op zoek naar een chique cadeau voor een paardenliefhebber (of voor jezelf) dan is deze tas heel geschikt. Voor €119,95 shop je ‘m hier.

4. Lederen portemonnee met trensbit

Deze lederen portemonnee is met het bitje op de voorkant een leuke accessoire voor de paardenliefhebber. De portemonnee beschikt over ruim voldoende sleuven en vakjes voor pasjes, munt- en briefgeld. Voor €46,95 shop je ‘m hier.

5. Lederen armbanden met trensbit

Deze volnerf lederen armbanden geven je outfit, als paardenliefhebber, een stoere look. De armbanden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus je vindt er altijd één die bij je past. Noteer hem gauw op je verlanglijstje of shop hem als cadeau voor een paardenvriendin. Voor €24,95 shop je ‘m hier.

6. Sjaal glimmend gouden paarden

Deze sjaal is door de glimmende gouden paarden extra leuk om bijvoorbeeld rond de kerstdagen te dragen of om cadeau te geven/krijgen. Voor €11,50 shop je ‘m hier.

7. Kussen glanzende paardenprint

Van dit glanzende paardenkussen wordt je als paardenliefhebber toch helemaal blij! Dit kussen is daarom ook zeker een aanrader voor je verlanglijstje. Voor €23,50 shop je ‘m hier.

8. Oorknopjes origami paardjes roségoud

Hou je van roségouden sieraden? Dan zijn deze mooie origami paarden oorknopjes een prachtig cadeau voor jou! Helemaal leuk zijn deze oorknopjes in combinatie met de bijpassende ketting. Voor €23,95 shop je ze hier.

9. Horloge dressuurpaard

Dit chique horloge heeft ook weer een leuk paarden detail. Het horloge beschikt over een kwaliteitsvolle bruin lederen band en is voor paardenliefhebbers een prachtige aanvulling op de outfit. Voor €23,50 shop je ‘m hier.

10. Onderzetterset paardenportret

Deze onderzetterset betaat uit 4 onderzetters met 3 paardenhoofden. Dit is een leuk kleinigheidje voor paardenliefhebbers. Voor €4,95 shop je ze hier.
 

Wat staat er op jullie verlanglijstje? Laat je reactie achter in ons gastenboek.

© 2015 - 2024 Equitiek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel