Blog 14: "Noble Outfitters Perfect Fit Paardrijhandschoenen getest"

Vorige Artikel 4 van 17 Volgende

Mijn naam is Marlou Verheggen, mede-eigenaresse van Equitiek.com en voor deze blog heb ik de Noble Outfitters Perfect Fit Paardrijhandschoenen uitgetest. Ik heb ze een aantal maanden in gebruik genomen om zo een goed beeld van de handschoenen te krijgen.

Paardrijhandschoenen vind ik heel belangrijk. Zonder handschoenen heb ik namelijk snel blaren en daarom draag ik ze het hele jaar door om mijn handen te beschermen.

Grappige hoefijzerprint

De Noble Outfitters Perfect Fit Paardrijhandschoenen beschikken over een leuke zwart wit print met hoefijzers. De print spreekt mij erg aan omdat het net even anders is dan de meeste effen handschoenen. Doordat de print in zwart wit is, vind ik ze toch nog netjes en niet over de top.

Pasvorm

Ik heb de handschoenen in maat 6 genomen. De maat past mij goed en de handschoenen sluiten overal mooi aan. Ik hou er niet van wanneer de vingers van de handschoenen te lang zijn en er hierdoor een stuk stof bij je vingertop over is. Dit vind ik erg in de weg zitten tijdens het rijden. Bij deze handschoen heb ik hier helemaal geen last van. De naam “Perfect Fit” past dan ook perfect bij de handschoenen.

Super fijne stof

De binnenkant van de handschoen is gemaakt van synthetisch suède en geeft veel grip. Door deze stof glijden de teugels niet zomaar door je handen. Ook is het door deze stof mogelijk om je telefoon te bedienen. Heel handig!

Daarnaast heeft de bovenkant van de handschoen een hele prettige stof: de stretch jersey stof. Deze voelt aan als een lichte, elastische, sportstof waardoor ze perfect passen en een luchtig gevoel geven. De handschoenen zijn hierdoor heel geschikt voor de zomer!

Al met al een super fijne paardrijhandschoen voor de zomer met een leuk, hip printje.

Shop hier jouw handschoenen: Noble Outfitters Perfect Fit Paardrijhandschoenen

© 2015 - 2022 Equitiek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel