Blog 15: Zoek jij een cadeau voor een paardenmeisje? Wij geven je een aantal tips!

Artikel 3 van 17

Op het verlanglijstje van een paardenmeisje staat natuurlijk steevast bovenaan: een paard! Of wanneer je aan een paardenmeisje vraagt wat ze wilt hebben voor haar verjaardag of voor Sinterklaas, zal ze zeggen: een paard! Dat is lastig, want zo weet je nog niet wat je deze paarden liefhebber cadeau moet geven. Wij weten wat échte paardenmeisjes leuk vinden en daarom geven wij een aantal cadeau tips om inspiratie op te doen.

1. Paardendekbedovertrek

Een écht paardenmeisje wil natuurlijk ook een échte paardenslaapkamer. Daarom vind je hier alle paardenslaapkamer accessoires. Één van de belangrijkste items die niet kan ontbreken in een paardenslaapkamer is een paardendekbedovertrek. Hiermee droomt een paardenmeisje de mooiste paardendromen.

Klik hier om dit paarden dekbedovertrek te bestellen.

 

2. Paardenpuzzel

Voor kinderen is het super leuk om lekker te puzzelen. Deze legpuzzel maakt het puzzelen extra leuk door de grappige manege afbeelding waar veel op te zien is. De puzzel is bedoelt voor kinderen tussen de 4 en 8 jaar oud en ze zullen er veel plezier aan beleven.

Klik hier om deze puzzel te bestellen.

3. Paarden schooltas

Een paardenmeisje kan ook op school niet zonder paarden. Daarom is een paarden schooltas een heel leuk verjaardags- of Sinterklaas cadeau.

Klik hier om deze schooltas te bestellen.

4. Verjaardagskaart

Het is natuurlijk altijd leuk om een verjaardagskaartje te sturen of te geven bij een verjaardagscadeau. Shop bijvoorbeeld deze Thelwell verjaardagskaart met geluid!

Klik hier om deze verjaardagskaart te bestellen.

Happy Birthday sound kaart

5. Pratend Paard Hugo

In een paardenslaapkamer kan ook een paardenknuffel niet ontbreken. Op Equitiek.com vind je een hele speciale paarden knuffel. Zijn naam is Hugo en hij praat alles na wat je zegt waarbij hij zijn hoofd heen en weer beweegt.

Klik hier om Hugo te bestellen.

6. Paarden Kussen

Heb je nog een leuk hoekje over in de paardenslaapkamer? Kleed deze dan aan met een mooi paardenkussen.

Klik hier om naar onze paardenkussens te gaan.

Kussen Paard

7. Spaarpot om zelf voor een paard te sparen

Het maakt niet uit hoeveel paarden cadeaus je aan een paardenmeisje geeft, uiteindelijk ontkom je niet aan de vraag: Wanneer krijg ik nou een écht paard? Dan is deze spaarpot dé uitkomst voor het paardenmeisje om zelf te sparen voor een paard of pony.

Klik hier om deze spaarpot te bestellen.

Spaarpot paard

8. Paardencadeaus voor grote paardenmeisjes

Omdat paarden voor alle leeftijden zijn, shop je op Equitiek.com niet alleen kindercadeaus, maar ook voor de volwassen paardenliefhebbers ben je bij ons aan het juiste adres. Neem op deze pagina eens een kijkje om inspiratie op te doen voor een volwassen paardencadeau.

 

© 2015 - 2024 Equitiek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel