Blog 17: Paardencadeautjes voor volwassenen

Artikel 1 van 17

Wanneer je éénmaal met het paardenvirus besmet bent, kom je er niet meer vanaf zeggen ze altijd. Daarom hebben wij niet alleen leuke paarden cadeautjes voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Hoe leuk is het om iemand die gek van paarden is, een cadeautje te geven dat met paarden te maken heeft!?  In deze blog vind je onze leukste cadeautips voor volwassen paardenliefhebbers!

1. Lederen paardentassen

In ons assortiment vind je diverse luxe lederentassen met bijvoorbeeld een trensbit. Dit geeft de tassen een chique uitstraling en een echte aanrader om cadeau te geven aan een paardenliefhebber! De tassen zijn leuk om mee op concours te nemen, maar ook heel geschikt om in het dagelijks leven mee te nemen naar het werk of tijdens een dagje of avondje uit.

 

Lederen paardentasLederen paardentas

Lederen paardentasLederen paardentas

 

2. Paardensieraden

Wil je een speciaal cadeau geven aan een paardenliefhebber? Dan zijn onze sieraden misschien wel wat je zoekt! Geef bijvoorbeeld een mooie ketting met hoefijzer cadeau of ga voor een arband met een trensbitje. Ook vind je bij ons diverse ringen en oorbellen, welke al bij vele paardenliefhebbers goed in de smaak zijn gevallen.

 

Ketting trensbitOorknopjes dressuurpaard

Armband trensbit zilverKetting met hoefijzer

 

3. Lederen portemonnees

Bij de lederen tassen passen ook hele mooie portemonnees. Ook deze hebben een chique uitstraling en zijn van kwaliteitsvol leer gemaakt. Op deze portemonnees vind je ook weer een trensbitje om het een extra leuk cadeau voor een paardenliefhebber te maken.

Portemonnee trensbitPaardenportemonnee

4. Kussens

In ons assortiment hebben we ruime keuze in kussens met paarden of met paardgerelateerde ontwerpen. Super leuk om een paardenliefhebben cadeau te geven!

 

Kussen met trensbitKussen met trensbit

Paarden kussenPaardenkussen

5. Weekplanners

Zoek jij een paardencadeautje voor iemand die van structuur houdt? Denk dan eens aan onze weekplanners! 

 

https://www.equitiek.com/a-74152191/diverse-paardenaccessoires/weekplanner-dressuur-emily-cole/#descriptionWeekplanner springen

Weekplanner paardWeekplanner thelwell pony

 

We hopen dat je, na het lezen van deze blog, jouw cadeau voor de desbetreffende paardenliefhebber hebt gevonden. Mocht je ergens hulp bij nodig hebben, dan kan je ons natuurlijk bereiken per mail of telefonisch. En vergeet niet dat het bij ons ook mogelijk is om je cadeau in te laten pakken! Plaats daarvoor de inpakservice in je winkelwagen.

© 2015 - 2024 Equitiek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel