Blog 16: Unieke paardensieraden van Jane Heart

Artikel 2 van 17

Ketting paardenhanger jane heartVanaf nu zijn de unieke sieraden van Jane Heart te verkrijgen op Equitiek.com. In deze blog vertellen we je meer over Jane Heart en haar collectie paardensieraden.

Passie voor paarden en sieraden

De sieraden van Jane Heart zijn ontstaan uit een passie voor paarden en een passie voor sieraden. Toen Jane Heart geen leuke gesp voor een riem kon vinden met een paardenhoofd, besloot ze het zelf te ontwerpen. Van daaruit is de collectie paardensieraden gegroeid en er worden nog steeds nieuwe ontwerpen toegevoegd aan de collectie. De unieke ontwerpen zijn tijdloos en kunnen jarenlang met plezier gedragen worden. De sieraden van Jane Heart worden door velen gewaardeerd door de gedetailleerde vormgeving en gelijkenissen met een echt paard.

Sieraden van bekende paarden

Jane Heart ontwierp onder andere sieraden met dressuurpaard Ravel, het toppaard van Amerikaan Steffen Peters en Barbaro, een racepaard in de Verenigde Staten dat in 2006 op overtuigende wijze de Kentucky Derby op zijn naam schreef.

Uniek cadeau voor speciale gelegenheden

Wil jij iemand verrassen met een speciaal verjaardagscadeau of een cadeau voor de feestdagen, dan zijn de paardensieraden van Jane Heart een gegarandeerd succes! Neem dus gauw een kijkje op onze Jane Heart sieradenpagina, bestel ze en wanneer je gebruik maakt van onze inpakservice, pakken we ze ook nog voor je in.

© 2015 - 2024 Equitiek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel