Blog 5: "5 op paarden geïnspireerde items die je kerstoutfit compleet maken"

Artikel 13 van 17

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent dat de feestjes en familiebezoekjes er weer aankomen. Rond de feestdagen trekken we natuurlijk weer onze mooiste outfits uit de kast. Als paardenliefhebber is het toch geweldig wanneer je ook rond de feestdagen je outfit af kan maken met de mooiste op paarden geïnspireerde accessoires. Equitiek zet de leukste paardenaccessoires voor je op een rijtje:

Paarden Accessoires Kerst outfit

1. Sjaal Glimmend Gouden Paarden Navy
Tijdens de feestdagen is het natuurlijk leuk om glitterende of glimmende items te dragen. Deze sjaal is door de glimmende gouden paarden extra geschikt voor de feestdagen.


2. Manchetknopen Zadel
Bij Equitiek vind je niet alleen de leukste accessoires voor paardenmeisjes, maar ook voor mannen hebben we prachtige items. Deze manchetknopen in de vorm van een zadel zijn toch fantastisch! 


3. Schoudertas Bit Zwart Fijn Leer
Deze prachtige schoudertas geeft je outfit een hele chique uitstraling. Leuk voor een avond uit, maar ook zeker een leuke paarden musthave voor de kerstdagen.


4. Ceintuur Bit
Deze ceintuur heeft een chique uitstraling en het bitje is een prachtig subtiel paarden detail. Leuk voor om bijvoorbeeld om je kerstjurkje te dragen.


5. Armband Trensbitten Zilver en bijpassende Ketting Trensbitten Zilver
Met de kerstdagen kunnen sieraden natuurlijk niet ontbreken. Omdat we zoveel prachtige op paardengeïnspireerde sieraden hebben, is het moeilijk om te kiezen rond te feestdagen. Neem daarom zeker een kijkje op onze sieraden pagina. Voor dit lijstje hebben we dit prachtige zilverensetje uitgekozen dat iedere paardenliefhebber heel chique zal staan.

© 2015 - 2024 Equitiek | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel